The Fact About Един пояс един път That No One Is SuggestingI will get started with the inhabitants of planet Edem. For many years they killed one another in internecine spiritual wars, burned one another on stakes, led different wars of conquest during the name of your faith they professed, which was an incredible impediment for accumulating wealth on part of the religious leaders and it made men and women question them selves the concern “ Why do We've to depart During this frequent terror? It’s claimed that God is Enjoy and however we only put up with?” This undermined the foundations from the faith plus the prosperity of the ruling religious caste. As they ended up concerned their authority can be turned down, the leaders of religions gathered and chose to introduce a democratic product of selecting a faith.

Те даже не са народ, а сбирщина от прости хора, защото народността не е просто принадлежност към дадена географска територия, а съвкупност от общи цели, идеи и ценности, съвкупност от общи действия, целящи развитие на цялото общество, общи действия за реализиране на идеите и опазване на ценностите. Но това при българите не съществува. Аз използвам думата „народ” в техния случай, воден единствено от някакво благоприличие, но ако трябва да съм откровен, бих ги нарекъл сбирщина от идиоти – идиоти в гръцкият смисъл на думата.

Приятно е да видиш как осъзнават, че щом работят за заплата, щом са продали труда си, те са се продали в робство и винаги ще бъдат изложени на нашите прищевки, и как, въпреки това, биха дали мило и драго, само и само да се докопат отново до предишното жалко, но сигурно положение.

Труд, който ние купуваме с парите, които ние печатаме, на цена, която ние определяме. Нима сте забравили това?

– Братя и сестри – обърна се към всички които го чуваха и виждаха в този момент, хвърлящият до преди малко камъни и бутилки със запалителна течност върху беззащитните органи на реда защитаващи устоите на финансовата демокрация и консуматорското общество, атински лумпен “ – Дошло е време да се опълчим на финансовите поробители, прострели пипалата си във всяка точка на света. Вече три години гръцкият народ води битка за своята свобода и право website на достоен живот.

– Все пак не смятате ли, че взимането на средства от реалната сфера и инвестирането им във виртуалната би се отразило пагубно върху някои социални слоеве на обществото, какъвто е случаят на работещите в БДЖ и на тези, ползващи железопътния транспорт, и дали това отново не би рефлектирало негативно върху образа на правителството?

Днес, когато моят мандат като посланик във вашата прекрасна държава изтича, аз искам да поднеса моите благодарности за оказаното ми гостоприемство, както и благодарностите на целия държавен департамент и лично на държавният секретар г-жа Клинтън за трезвите политически решения от страна на българското правителство, на които станахме свидетели през последните седмици, и които подкрепяхме, подкрепяме и ще подкрепяме активно и в бъдеще.

Как стана така, че парите, този инструмент чиято идея бе да служи на човека, се превърнаха в негов господар

Въпросният лечебен метод е изпитан с участието на всички служители на БНТ, които са помогнали за набирането на контролна група пациенти сред своите колеги, близки и приятели, върху които ефикасността на въпросното лечение да бъде първоначално изпробвана.

БНТ апелира и към останалите български и чуждестранни телевизии да се включат в новия революционен и сензационен метод на лечение, като по този начин съкратят времето, необходимо за тотално излекуване на българския народ.

” Драги страдащи сънародници, чрез нашия нов революционен метод на лечение вие вече можете да се смятате за излекувани. Забравете възмущението си от високите цени на лекарствата в България. Не роптайте срещу монопола на фармацевтичните компании и техния диктат. Не се тюхкайте, че затварят здравния пункт в селото ви или че закриват болницата в градчето ви. Не се чудете как ще оживеете и дали ще дочакате бърза помощ в рамките на един-два часа, ако ви се наложи да я ползвате.

Listed here I'll share with you part of my observations, collected over the explorations I made with my ship “The Wanderer” Amongst the considerably less recognized parts of the Large Cosmos.

И едните, и другите желаеха запазване на статуквото, без да разбират, че настъпващата промяна бе един естествен процес, че това, което всъщност се случваше, нямаше как да не се случи. И че огромният проблем, който им пречеше да осъзнаят същността на случващото се, бе скоростта, с която се случваше.

Но и това не им стигна. Тези капиталистически изроди не само получиха неприкосновеност от държавата – те получиха самата държава. Те станаха собственици на всички ресурси – ресурси, които бяха собственост на народа, – и започнаха да ви ги продават отново с цел трупане на печалби. Те получиха контрол над енергетиката, водите, земята, а ако могат, биха ви взели и въздуха, за да ви го продадат обратно с печалба. Нормално ли е да се търси печалба там, където природата се е погрижила за живота на хората. Настина ли вярвате, че те като частници ще се погрижат по-добре за рационалното използване на тези ресурси, когато единствената им цел не е вашето добруване, а трупането на печалба.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *